L'Ajuntament rep 1.321 sol·licituds de beques menjador, un 11,48% més que el curs anterior


  • Comparteix:

L'Ajuntament destina una partida de 870.000 euros a les beques menjador / Foto: ACN

L'Ajuntament destina una partida de 870.000 euros a les beques menjador / Foto: ACN

L'Ajuntament ha rebut 1.321 sol·licituds de beques menjador per al curs vinent per a nens d'entre tres i 16 anys. Aquesta xifra suposa un augment de l'11,48% respecte al curs passat, quan el consistori va rebre 1.185 peticions. Per fer front al pagament d'aquestes beques el consistori té una partida de 870.000 euros, un 6,10% més que l'any passat quan era de 820.000 euros.

Del total de sol·licituds, un 74,6% de les demandes (985) són de famílies amb infants escolaritzats en centres públics, el 19% són d'alumnes de centres concertats (251), el 4,9% d'instituts (65) i l'1,5% restant (20) és de centres de fora del municipi.

El curs passat es van presentar 151 sol·licituds fora de termini. La previsió per al 2017-2018 és que aquest tipus de peticions puguin augmentar. La tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, va explicar a l'entrevista de meitat de mandat de Cugat.cat que de cara al 2018 s'hauran d'incrementar els diners d'aquesta partida pressupostària.

Susanna Pellicer

Haurem d'augmentar el pressupost perquè la idea és donar la beca a les persones que hi tenen dret. No sé encara en quina mesura perquè ho estem estudiant, però si seguim amb aquesta sensació s'haurà d'augmentar.


Tot i que el termini per fer la sol·licitud dels ajuts va acabar el 2 de juny, la convocatòria està oberta tot el curs per a famílies nouvingudes i per motius de canvi en les situacions sociofamiliars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.