L'OAC reprèn l'horari habitual de matí i tarda el dia 1 de setembre


  • Comparteix:

Amb el final del mes d'agost, la zona blava deixa de ser gratuïta i torna a ser de pagament

Amb el final del mes d'agost, la zona blava deixa de ser gratuïta i torna a ser de pagament

L'Oficina d'Atenció al Ciutadà, ubicada a la plaça Barcelona, reprèn el seu horari habitual d'atenció al públic coincidint amb l'inici de setembre. D'aquesta manera, l'OAC posa fi a l'horari d'estiu i estarà oberta durant tot el dia, entre setmana, i només als matins els divendres i els dissabtes També coincidint amb el final del mes d'agost, les zones blaves de la ciutat deixen de ser gratuïtes i tornen a ser de pagament a partir d'avui, dimecres.

Els santcugatencs podran, a partir d'avui, dirigir-se a l'OAC tant en horari de matí com de tarda. Un cop passats els mesos de juliol i agost, aquest servei reprèn el seu horari habitual d'atenció al públic i comença a funcionar de dilluns a dijous, de vuit del matí a set de la tarda, els divendres de vuit del matí a dues del migdia, i dissabtes, de nou a una.

I amb el final de les vacances d'agost, s'acaba també la possibilitat d'aparcar els vehicles a la zona blava de forma gratuïta. El servei de pagament, per tant, també torna amb l'inici del mes de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.