L'Ajuntament estarà present a la manifestació de rebuig als atemptats


  • Comparteix:

Imatge de les Rambles de Barcelona / Foto: ACN

Imatge de les Rambles de Barcelona / Foto: ACN

L'Ajuntament estarà present aquest dissabte a la manifestació convocada a Barcelona en rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils sota el lema 'No tinc por'. Ho ha assegurat l'alcalde accidental, Pere Soler, que ha fet una crida a la ciutadania a sumar-se a l'acte de protesta i en defensa de la pau.

Està previst que la manifestació arrenqui a les sis de la tarda dels Jardinets de Gràcia i arribi fins a plaça de Catalunya. L'Ajuntament ja ha expressat la seva intenció d'estar-hi present, com ha avançat l'alcalde accidental, Pere Soler.

Pere Soler

Ens volem sumar a la manifestació de dissabte. Demanem la màxima participació de la ciutadania per mostrar el rebuig al brutal atac.


Tot i que la manifestació està convocada per les institucions, estarà encapçalada per la ciutadania, especialment pels col·lectius que han estat directament afectats pels atacs com els serveis d'emergència, cossos de seguretat i comerciants. Així els representants de les institucions se situaran en segona o tercera fila, com ha especificat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. L'alcaldessa, Mercè Conesa, serà l'encarregada de representar el municipi a la manifestació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.