L'Espai Garden de Valldoreix acull un Oktoberfest que s'allarga fins la una de la matinada


  • Comparteix:

L'Oktoberfest de Vall d'Or arriba a la seva sisena edició amb 13 hores de celebració. / Foto: Associació de Veïns de Ca N'Enric la Miranda

L'Oktoberfest de Vall d'Or arriba a la seva sisena edició amb 13 hores de celebració. / Foto: Associació de Veïns de Ca N'Enric la Miranda

La Festa Major de Valldoreix posa el punt final a les seves activitats amb la cinquena edició de l'Oktoberfest Vall d'Or aquest dissabte a l'Espai Garden. La celebració, que organitza l'EMD, va començar a principis de mes i presenta una edició de l'Oktoberfest amb la principal novetat de la durada. Enguany començarà a les dotze del migdia i acabarà a la una de la matinada, després de gairebé 13 hores de festa.

La festa d'origen bavarès és un dels clàssics de la Festa Major de Valldoreix i aquest any comptarà amb la Big Band de l'Escola de Música (EMV) per a la inauguració, a les dotze del migdia, i amb la banda de Baviera Blaskapelle Ei G'Spuit, a partir de les dues del migdia. La tarda oferirà també la música de The Vinilycs i The Bluesbreakers.

El portaveu i vocal de l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert, ha explicat que la jornada seguirà el format de les festes tradicionals alemanyes.

Bernat Gisbert

A Munic crec que dura tres setmanes o un mes. Aquí es fa el mateix, la festa de la cervesa amb les saltsitxes típiques alemanyes. És transformar l'ambient de Munic a aquí. Veus la gent vestida amb els vestits típics bavaresos. Són 12 hores, 13 per ser més concrets, és una cosa que val la pena remarcar perquè és molt divertida.


Després de sis anys, l'Oktoberfest és una iniciativa de l'Associació de Veïns de Vall d'Or i voltants de Mas Roig. La d'enguany serà l'edició més llarga celebrada fins la data.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.