Les obres de vianantització dels carrers Balmes i Sant Medir començaran aquesta setmana


  • Comparteix:

Les obres s'allargaran durant tres mesos

Les obres s'allargaran durant tres mesos

Les obres per integrar els carrers de Balmes i Sant Medir al centre vianantitzat de Sant Cugat començaran aquesta setmana amb l'objectiu de reduir la circulació de vehicles al centre de la ciutat. Els treballs tenen una durada prevista de tres mesos i suposaran una inversió de 455.000 euros. Aquesta actuació se suma a les vianantitzacions recents dels carrers Indústria, Castellví i de la Creu. En aquest sentit, l'Ajuntament també impulsarà la vianantització de l'avinguda Cerdanyola.

L'objectiu d'aquesta actuació és, segons el consistori, renovar i modernitzar aquestes vies i seguir millorant la qualitat urbana de la ciutat. La mesura permetrà integrar aquests carrers a la xarxa de vianants del centre i augmentar els espais per a vianants i ciclistes.

Els treballs inclouen la instal·lació d'un nou col·lector de recollida d'aigües residuals i la renovació dels col·lectors d'aigües pluvials. Se substituirà algun tram de la xarxa d'abastiment d'aigua i se soterraran els creuaments elèctrics aeris i la xarxa de telecomunicacions. Pel que fa a l'enllumenat públic, es canviaran les lluminàries actuals per unes de noves de tipus LED. També s'hi instal·larà un sistema de control de pas perquè només hi circulin els veïns i els vehicles de càrrega i descàrrega.

Amb aquestes actuacions l'Ajuntament vol dinamitzar i revitalitzar el nucli històric com a una nova centralitat comercial, social i cultural del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.