El Cicle de Cinema de la Filmoteca comença avui amb 'Voyage à travers les cinéma français'


  • Comparteix:

El Cicle de Cinema de la Filmoteca arriba a les sales de Cinesa Sant Cugat a partir d'aquest dilluns. La programació d'enguany ofereix un recull de cinc títols no comercials, com 'Voyage à travers les cinéma français', de Bertrand Tavernier, que enceta la programació aquest dilluns a les vuit del vespre.

El programador del Cicle, Àngel Comas, ha explicat a Cugat.cat que aquest cicle és per a 'cinèfils amb majúscules'.

Àngel Comas

La resta de cicles també són per a cinèfils, però el de filmoteca és per a cinèfils amb majúscules perquè són més arriscades.


'Voyage à travers les cinéma français'
Bertrand Tavernier reflexiona sobre el cinema a través d'algunes de les pel·lícules franceses que van marcar la seva vida i carrera professional. Un documental per a cinèfils, que descobreix el millor cine francès de l'època sonora.



'Tortuga vermella'
La pel·lícula d'animació explica la història d'un nàufrag i com sobreviu en una illa deserta adaptant-se a la naturalesa més pura i salvatge. El film es podrà veure el dilluns 13 de novembre.



'Hotel Europa'
El film explica la història d'un hotel de Sarajevo que commemora el centenari de l'assassinat de l'arxiduc d'Àustria, que va provocar l'esclat de la Primera Guerra Mundial. El film, ambientat en un dels punts més conflictius dels darrers anys, és una metàfora sobre Europa i juga amb reflexions creuades entre el present i el passat. La pel·lícula es podrà veure el dilluns 11 de desembre.



'Tony Erdman'
La pel·lícula explica la història d'una executiva d'una empresa alemanya amb seu a Bucarest, amb una vida estable, fins que el seu pare li fa un pregunta: 'Ets feliç?'. Una de les pel·lícules europees més aclamades de l'any, premiada amb tots els guardons més importants del cine europeu. El film es podrà veure el dilluns 15 de gener.



'Paterson'
El cicle s'acabarà el dilluns 12 de febrer amb la producció nord-americana Paterson, la història d'un conductor d'autobús amb aspiracions poètiques que sent passió per les petites coses.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.