Un santcugatenc mor a Florència en caure-li al cap una pedra de l'església de Santa Croce


  • Comparteix:

Església de Santa Croce de Florència / Foto: Creative Commons

Església de Santa Croce de Florència / Foto: Creative Commons

Un turista de Sant Cugat de 52 anys ha mort aquests dijous al migdia a Florència quan li ha caigut al cap una pedra que s'ha després d'un transsepte de l'església de la Santa Croce, una de les més conegudes i visitades de la capital de la Toscana. Alguns mitjans italians apunten que l'accident ha tingut lloc poc després de dos quarts de tres de la tarda, davant de nombrosos turistes i en presència de la dona de la víctima, que ha tingut un atac d'angoixa. Policies, bombers i personal mèdic han acudit al lloc dels fets, però tot i els intents de reanimar-lo no li han pogut salvar la vida.

La plaça ha quedat acordonada per les forces de seguretat i la basílica de Santa Croce ha quedat tancada al públic almenys fins aquest divendres. La pedra, d'entre 15 i 40 centímetres de diàmetre, ha caigut des d'una alçada d'entre 20 i 30 metres i no tindria cap valor històric.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.