La Plataforma de Can Busquets demana a ERC que pressioni a CiU per reobrir el debat sobre la protecció de la zona


  • Comparteix:

L'entitat vol que s'aturi la tramitació de la modificació del PGM

L'entitat vol que s'aturi la tramitació de la modificació del PGM

La Plataforma Cívica per la Defensa de Can Busquets torna a demanar a l'equip de govern que obri un debat ciutadà sobre la modificació del PGM de La Floresta abans que es completi definitivament la tramitació de l'expedient. L'entitat insta ERC a pressionar el seu soci de govern, CiU, perquè impulsi un diàleg en profunditat i reconsideri la seva postura de permetre la construcció de 64 habitatges a Can Busquets.

La plataforma es mostra preocupada perquè el text refós de l'expedient de modificació del PGM passi pel ple municipal sense que hi hagi hagut, abans, un diàleg entre les diverses parts. Els membres de l'entitat lamenten el que consideren un actitud de 'silenci' de l'equip de govern. El portaveu de la plataforma, Josep Serra, tem que es perdi una ocasió d'establir un debat sobre la protecció de Can Busquets.

Josep Serra

"Volem ques s'iniciï el diàleg abans que arribi el text refós al ple"


L'associació de defensa de Can Busquets insta a ERC, que forma part de l'equip de govern, perquè pressioni el seu soci de govern i faciliti que s'estableixi un diàleg entre les diverses parts. Josep Serra explica que els republicans encara no han definit la seva posició respecte Can Busquets després del retorn del text refós de l'expedient modificat del PGM.

Josep Serra

"ERC s'ha de pronunciar"


D'altra banda, la plataforma lamenta que l'alcalde barregi qüestions com la legalització de cases ja construïdes anteriorment amb la construcció de 64 xalets, inclosos en l'expedient de modificació del PGM de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.