L'Hospital General tindrà una nova unitat de nounats


  • Comparteix:

La trobada ha reunit una norantena de persones

La trobada ha reunit una norantena de persones

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HGC) estrenarà la setmana vinent una nova unitat de nounats amb capacitat per a 26 nadons, UCI pediàtrica i dos boxes quirofanables que permetran operar els petits sense haver-los de traslladar. Precisament, aquest dimarts el centre ha celebrat el Dia Internacional del Prematur, una cita que l'HGC ha commemorat per cinquena vegada amb un acte centrat enguany en com s'ha d'afrontar l'alta d'un nadó prematur i les malalties respiratòries.

Amb l'estrena de la nova unitat de nounats, el centre sanitari creixerà en capacitat d'atenció a nounats i podrà oferir més serveis sense haver de traslladar els nens, com ha explicat a Cugat.cat la infermera referent en cures pediàtriques de l'HGC, Rosa Collado.

Rosa Collado

Primer de tot, tenim molta més capacitat per agafar més nens prematurs. També tenim una UCI pediàtrica i dos boxes quirofanables que ens permeten atendre'ls sense moure'ls amb tecnologia més avançades.


L'acte d'aquest dimarts, on hi han assistit una norantena de persones, vol servir de suport a les famílies que tenen un nen prematur en diversos aspectes i com a punt de trobada per compartir experiències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.