La fase de debat dels projectes dels pressupostos participatius 2018-2019 comença aquesta setmana


Temes relacionats

Els pressupostos participatius reben 293 propostes, la majoria sobre espai públic i mobilitat (14/nov/17)

Els nous pressupostos participatius amplien l'edat de participació i executaran un projecte a cada districte (17/oct/17)


  • Comparteix:

Imatge de la promoció dels pressupostos participatius

Imatge de la promoció dels pressupostos participatius

151 propostes de les 277 presentades als pressupostos participatius de 2018-2019 han entrat aquest dilluns en el procés de debat i de priorització dels projectes després de la seva validació tècnica. Concretament, 74 iniciatives de ciutat i 77 de barri es tractaran en 10 tallers, cinc de ciutat i cinc de barri, per prioritzar les que s'acabaran votant a la primavera. En aquesta segona edició dels pressupostos participatius els santcugatencs poden decidir a què es destinen dos milions d'euros de les inversions per al 2018-2019.

Entre aquest dilluns i divendres de la setmana que ve, han de tenir lloc cinc tallers de barri per a cada àmbit territorial dels consells de barri. Després, del 3 al 15 de febrer, serà el torn per als tallers de ciutat que estaran especialitzats per àmbits temàtics: Ciutadania, Cultura i Seguretat; Medi Ambient i Educació; Esports, Mobilitat; Espai públic i Innovació. En aquests tallers es debatran les propostes en funció de la visió de ciutat o de barri, del nombre de necessitats satisfetes, de l'impacte del projecte en la comunitat, de la inclusió social i diversitat de col·lectius, de l'equitat social, de gènere i la sostenibilitat ambiental i de la seva facilitat d'execució.

En total, es prioritzaran 30 propostes, 15 de ciutat i 15 de barris, que se sotmetran a votació per part de la ciutadania entre el 28 d'abril i el 6 de maig. D'aquestes, se n'escolliran cinc de ciutat i cinc de barri, una per a cada àmbit dels consells, que s'han d'executar entre l'1 de juny i el 31 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.