El centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat marca la 14a edició del Bosc Literari


Temes relacionats

El Bosc Literari de la Serreta manté l'aposta per la literatura infantil en la tretzena edició (29/gen/17)

El magazín descobreix els detalls del 13è Bosc Literari de la Serreta (25/gen/17)

El Bosc Literari inaugura avui la seva 12a edició amb contes d'Elisenda Queralt (31/gen/16)


  • Comparteix:

El centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat ha estat el protagonista de la 14a edició del Bosc Literari de la Serreta, que ha apostat un any més per unir natura i coneixement destinat especialment als escolars. Un centenar de persones ha assistit a l'acte i ha recorregut el camí del bosc, on enguany s'han instal·lat uns cartells amb fotografies de les set estacions de Sant Cugat acompanyades d'un text amb la història de cadascuna.

Als parlaments incials que han donat el tret de sortida a l'activitat, l'organització ha destacat la importància històrica que té l'arribada del ferrocarril per a la ciutat, una de les que compta amb més estacions al terme municipal. El president de l'Associació de Veïns de la Serreta-Bosc d'en Saladrigues, Carles Castro, ha destacat la funció pedagògica d'aquesta iniciativa.

Carles Castro

Aquest bosc el tenim per als infants, ja que el visiten moltes escoles. Creiem que és una manera perquè vegin que abans el tren arribava amb cotxes de fusta i totes les comoditats que tenim ara no existien.


Entre el públic assitent hi ha hagut participants que s'estrenaven en aquesta activitat i han posat en valor aquesta iniciativa.

Participants

Jo no hi havia estat mai. Està molt bé i és un passeig molt agradable. / Les fotografies de les estacions estan molt bé. / Jo no sabia que feien cent anys. Em sembla fantàstic.


L'acte havia de comptar amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, però cap dels dos hi ha assistit finalment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.