Gemma Mengual, Premi Extraordinari Sant Cugat


Temes relacionats

Mengual s'estrenarà com a entrenadora del duet mixt de sincronitzada al Mundial al juliol (22/feb/17)

La medalla s'escapa en els últims Jocs de Mengual que es fa amb el 5è lloc de sincro amb Carbonell (16/ago/16)


  • Comparteix:

La nadadora, reconeguda per la seva trajectòria / Foto: ACN

La nadadora, reconeguda per la seva trajectòria / Foto: ACN

La nedadora Gemma Mengual serà el Premi Extraordinari Sant Cugat d'enguany. La doble medallista olímpica a Pekín, un dels grans referents a la natació sincronitzada estatal, rebrà aquest reconeixement a la gala que es farà el 27 de febrer al Teatre-Auditori. El guardó l'escull directament l'alcaldessa, Mercè Conesa, i reconeix la trajectòria professional del guardonat. Mengual va tancar la seva etapa com a nedadora als Jocs Olímpics de Rio i ha acumulat un botí de 31 medalles en europeus i mundials.

Gemma Mengual ha estat reconeguda per diverses institucions per la seva trajectòria com a esportista. La santcugatenca ha rebut el Premi Nacional de l'Esport a la millor esportista espanyola l'any 2005 i la Reial Ordre del Mèrit esportiu el 2007. L'any passat, la Generalitat li va atorgar la Creu de Sant Jordi.

La regidora Comunicació, Joana Barbany, ha remarcat la importància de Mengual en la promoció de la ciutat.

Joana Barbany

És una exnedadora referent mundial i al seu palmarès hi destaquen títols importants. És una persona molt important perquè Sant Cugat estigui en boca de tothom.


Mengual actualment entrena el duet mixt de natació sincronitzada espanyol, que va aconseguir la cinquena posició al mundial de Budapest de l'any passat. A la ciutat, impulsa un campus de natació sincronitzada al CE Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.