Conesa posa en valor el capital humà de Sant Cugat per construir 'la millor ciutat de Catalunya'


Temes relacionats

Gemma Mengual rep el Premi Extraordinari de Sant Cugat en honor a la seva trajectòria al món de la natació sincronitzada (28/feb/18)

El Junior F.C rebrà la Medalla d'Honor de la ciutat coincidint amb el centenari de l'entitat (20/nov/17)


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, considera que les ciutats les fan les persones, les idees i els projectes. Ho ha dit aquest dimecres al seu discurs de la gala dels Premis Sant Cugat, on ha instat la ciutadania a esdevenir 'força col·lectiva per afrontar junts les dificultats'. Conesa creu que el municipi té les potencialitats necessàries per imaginar 'un futur d'oportunitats i progrés social'.

L'alcaldessa ha posat en valor la tasca tant dels guanyadors com dels finalistes, que contribueixen a la construcció de la ciutat a través de 'la tenacitat, l'esforç i del treball'. Conesa ha fet una crida a tots els col·lectius, els polítics, els associatius i els empresarials, per contribuir al progrés de Sant Cugat.

Al discurs, també ha posat sobre la taula com imagina la ciutat en un futur: verda, generadora d'oportunitats, esportiva i saludable. Amb tot plegat, Conesa ha posat de manifest el seu compromís per fer de Sant Cugat 'la millor ciutat de Catalunya'.

Mercè Conesa

El progrés ha de significar sempre més benestar i més qualitat de vida.


La cerimònia ha servit per lliurar al Junior Futbol Club la medalla d'honor de la ciutat amb motiu del seu centenari. El president de l'entitat, Rafa Espino, ha agraït el reconeixement que la ciutat atorga al club.

Rafa Espino

Aquesta medalla és per al Junior. Però sense la implicació de les persones envers un club, aquest no perdura.


Els Premis Sant Cugat han reconegut aquest dimecres la tasca de Joan Hidalgo, Marta Martí, Montse Moral, Lluís Ribas i el Patí Hoquei Club Sant Cugat. L'extraordinari ha recaigut enguany sobre la nedadora Gemma Mengual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.