Els Gausacs estrenen temporada a Gràcia amb l'actuació de Sant Medir


Temes relacionats

Toni Serra i Èric Bellmunt es posen al capdavant dels Gausacs com a caps de colla (17/feb/18)


  • Comparteix:

L'actuació de Sant Medir es va fer l'any passat a la plaça Can Quitèria

L'actuació de Sant Medir es va fer l'any passat a la plaça Can Quitèria

Els Gausacs estrenen temporada aquest diumenge a la Diada de Sant Medir, a la plaça de la Virreina de Barcelona a les dotze del migdia. Aquesta actuació és rotatòria entre les tres colles que celebren la festivitat, els Castellers de la Vila de Gràcia, els de Sants i els de Sant Cugat i enguany toca als graciencs acollir-la. La diada, la primera de l'any sense comptar l'actuació a l'ermita de Sant Medir aquest dissabte, suposarà una altra estrena, la dels nous caps de colla, Toni Serra i Èric Bellmunt, que plantegen una jornada 'de rodatge'.

En aquest inici de temporada, els camises verdes volen començar a treballar les construccions bàsiques del seu repertori, amb l'objectiu d'anar creixent durant la temporada i poder tornar a oferir castells de 9. El 3 de 7, el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el 2 de 7 seran els primers castells que portaran a plaça. El cocap de colla dels Castellers de Sant Cugat, Toni Serra, ha explicat que està molt satisfet amb els primers assajos.

Toni Serra

La colla està fantàstica, amb moltes ganes, la tècnica està fent una empenta molt important i volem repetir els èxits de l'any passat. La tècnica està amb una dedicació intensa.


La propera actuació dels Gausacs serà a Barberà del Vallès el 18 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.