Sílvia Solanas, Clara Peya, Ana Pérez i Maria Gordillo parlaran avui sobre la dona a l'espai públic


  • Comparteix:

Maria Gordillo, Ana Pérez, a dalt, i Clara Peya i Sílvia Solanas, a baix

Maria Gordillo, Ana Pérez, a dalt, i Clara Peya i Sílvia Solanas, a baix

L'Ateneu Santcugatenc proposa aquest dijous la taula rodona 'Dones i espai públic' a càrrec de la periodista Sílvia Solanas, la música Clara Peya, la ballarina Ana Pérez i la membre d'Hora Bruixa i La Xesca Maria Gordillo. La xerrada serà a les set de la tarda i és oberta a tothom. La proposta forma part de les activitats que l'entitat organitza amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona.

La periodista Sílvia Solanas està especialitzada en política i actualment treballa a RAC1. Des del món de l'espectacle, també hi participaran Ana Pérez i Clara Peya. Pérez és directora de la companyia de dansa flamenca La Tacones i està especialitzada en pedagogia, mentre que Peya, pianista, cantant i compositora, visita de nou Sant Cugat després de presentar 'Oceanes'. Per últim, assistirà la militant del col·lectiu feminista i revolucionari Hora Bruixa i membre de la Xesca, Maria Gordillo.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.