Les activitats esportives en família, protagonistes de la 3a Jornada d'Iniciació a l'Aventura


  • Comparteix:

Una trentena de famílies ha gaudit aquest dissabte de les proves esportives de la 3a Jornada d'Iniciació a l'Aventura, que enguany ha posat el focus en activitats col·lectives perquè grans i petits participessin de manera conjunta. La jornada s'ha dirigit principalment a alumnes de P5 i 1r de primària i ha comptat amb sis proves repartides pel Parc Central en les quals els assistents han treballat per equips per sumar més punts que els rivals.

El coordinador d'iniciació esportiva de l'OMET, Gifré Miramunt, ha explicat a Cugat.cat que aquesta jornada serveix perquè els assistents 'tinguin un petit tast del que es fa durant tot l'any'.

Gifré Miramunt

Organitzem aquesta jornada perquè tant nens com famílies s'habituïn a les activitats del cap de setmana i perquè tinguin un tast del que fem durant el curs.


Els principals protagonistes de la jornada han estat els infants participants. Alguns d'ells han destacat la seva activitat preferida.

Participants

M'ha agradat molt i la meva prova preferida ha estat la de xutar la pilota i encistellar-la. / M'ho estic passant molt bé i la meva prova ha estat la de fer punteria. / Els relleus són la meva prova preferida.


L'OMET desenvolupa el programa d'Iniciació Esportiva per donar una base genèrica a tots aquells nens i nenes que volen iniciarse en el món esportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.