Els Mossos detenen a Sant Cugat un home amb nou embolcalls de cocaïna

El detingut també portava 120 euros seccionats en petites quantitats


  • Comparteix:

La detenció va tenir lloc dilluns passat / Foto: ACN

La detenció va tenir lloc dilluns passat / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns de la setmana passada, a la cantonada del carrer dels Safareigs amb l'avinguda de Villadelprat, un home que portava nou embolcalls de cocaïna i 120 euros repartits en petites quantitats. El cos ha explicat a Cugat.cat que el detingut, a qui se li atribueix un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, va passar a disposició judicial el mateix dia i l'endemà va quedar en llibertat amb càrrecs.

Els agents de policia, d'una dotació uniformada, van detectar 'un comportament estrany' en l'home, veí d'Olesa de Montserrat, que va intentar esquivar la presència policial.

Després de seguir-lo, l'home va llençar a terra una bossa de plàstic, on els policies van trobar nou enbolcalls amb cocaïna. Acte seguit, els agents van procedir a detenir-lo, a les vuit del vespre. En l'escorcoll, van trobar que portava 120 euros dividits en petites quantitats, un telèfon mòbil i dues targetes SIM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.