Jarabe de Palo, Els Catarres, Ramon Mirabet, Buhos i Obeses, caps de cartell del 7è Petits Camaleons


Temes relacionats

Jarabe de Palo, Els Catarres, Ramon Mirabet, Buhos i Obeses, caps de cartell del 7è Petits Camaleons (15/mai/18)


  • Comparteix:

Jarabe de Palo, Els Catarres, Ramon Mirabet, Quimi Portet, Buhos i Obeses són alguns dels 37 grups i artistes que conformen el cartell de la 7a edició del festival de música per a nens i nenes Petits Camaleons. Més d'un centenar de concerts de màxim 30 minuts, en horari diürn i amb volum adequat, ompliran de música de tots els estils nou escenaris de les instal·lacions del Teatre-Auditori el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre.

Artistes consagrats i bandes emergents i amb molt de pes en el panorama musical actual a Catalunya com Buhos, Obeses, Nil Moliner i Roba Estesa, formen part del cartell de la 7a edició del Petits Camaleons, un festival destinat a què els més petits, nens i nenes de 0 a 14 anys puguin gaudir de música de tots els estils amb la seva família. El director artístic del festival, Albert Puig, ha explicat en la roda de premsa de presentació que està 'molt content' amb el cartell d'enguany.

Albert Puig

Jo patia aquest any perquè després del cartell de l'any passat amb Txarango, Manel, Doctor Prats, i del que va passar l'1 d'octubre que al final vam salvar al febrer teníem una mica de por per aconseguir un bon cartell aquest any. I n'estic molt content, perquè penso que els artistes que hi ha són tots de primera fila.


La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, també ha destacat la qualitat dels artistes que actuaran.

Carmela Fortuny

Un cartell ple de talent per un festival familiar, molt conegut a Sant Cugat, a Catalunya i que també està traspassant altres fronteres.


També hi torna a haver una aposta pels grups locals, amb El Hijo del Flaco, Maio de Sal i Marala, així com per la cançó d'autor amb El Petit de Cal Eril, Jordi Lanuza, Joan Masdéu i Intana i la música festiva, amb Ebri Knight, The Txandals i Xiula. Alguns d'ells, gairebé una desena, repeteixen al festival, mentre que d'altres hi actuaran per primera vegada.

Una oferta àmplia i per tots els gustos que confirma el creixement i la consolidació del festival, que l'any passat va comptar amb prop de 7.000 assistents, malgrat s'hagués de suspendre temporalment una de les jornades pels fets de l'1 d'octubre. De fet, l'organització ha recuperat molts dels grups que estaven programats per aquell diumenge i que no van poder actuar en la represa del mes de febrer.

Les entrades ja estan a la venda des d'aquest dimarts per un preu que oscil·la entre els 15 i els 25 euros el dia i de 40 euros per tot el cap de setmana. Ramon Mirabet obrirà el festival divendres 5 d'octubre a les nou de la nit amb el concert inaugural al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.