L'assemblea del Sindicat de Llogaters reuneix una trentena de veïns per tractar la situació de l'habitatge


  • Comparteix:

L'assemblea ha tingut lloc a la plaça de Lluís Millet / Foto: Twitter Sindicat Llogaters

L'assemblea ha tingut lloc a la plaça de Lluís Millet / Foto: Twitter Sindicat Llogaters

Crear un manifest que reculli les conclusions dels espais de debat és el punt de partida del qual vol partir el Sindicat de Llogaters de Sant Cugat per a futures mobilitzacions. Així ho han decidit els assitents a l'assemblea que l'entitat ha organitzat aquest dissabte a la plaça de Lluís Millet i que ha aplegat al voltant de 30 persones. Durant l'assemblea també s'ha analitzat el model d'habitatge de la ciutat i com afecta a joves, adults i grans.

El membre del sindicat Marco Simarro ha explicat a Cugat.cat que 'cal fer pressió des del carrer perquè les coses canvïin de veritat'.

Marco Simarro

Van sortir idees de mobiltizacions, però sobretot el que va quedar és que cal sumar forces per fer pressió de carrer perquè les coses canvïin de veritat.


Recentment, l'entitat s'ha constituït legalment com a associació per poder participar activament al teixit social de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.