Cinc propostes que no et pots perdre aquest cap de setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Sant Cugat Fantàstic és un dels atractius del cap de setmana

El Sant Cugat Fantàstic és un dels atractius del cap de setmana

Teatre, circ, cinema i activitats solidàries són alguns dels actes més destacats del cap de setmana a la ciutat. La lliga d'impro 'Improsionant' segueix escalfant motors per a la gran final de Festa Major, la proposta infantil 'Envà' omplirà els Jardins del Monestir de Circ, el sopar de l'associació AVAN mostrarà el Sant Cugat més solidari i la Festa de la Infància de la Penya Blaugrana tornarà a oferir educació en valors als més petits. Tot plegat ho clausurarà l'entrega de premis de la quarta edició del festival Sant Cugat Fantàstic.

'Improsionant: 3r Round': Lliga d'impro de Sant Cugat | 19:00h, Casal Torreblanca. DISSABTE

Lliga Impro

Penúltima jornada de la lliga d'improvisació de Sant Cugat, impulsada pels Tallers de Teatre Sílvia Servan, espectacles totalment improvisats a partir dels suggeriments del públic. Aquest diumenge s'enfronten l'equip verd contra l'equip groc per decidir qui passa a la fase final, que se celebrarà durant la Festa Major. És un espectacle que funciona amb taquilla inversa i forma part del programa 'Viu la cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents.

Circ: 'Envà' | 17:00h i 20:00h, Jardins del Monestir, DISSABTE

Enva

A càrrec d'Amer i Àfrica Circ Cia., és un espectacle on dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l'humor i la composició de l'espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes. Un envà és una paret prima que es construeix per separar espais. Les persones sovint construïm parets mentals que ens protegeixen d’un suposat perill emocional respecte els altres, ens passem la vida buscant la manera d'alliberar-nos. És un espectacle gratuït.

Sopar del 25è aniversari d'AVAN | 21:00h, Claustre del Monestir, DISSABTE

Fundacio Avan

Primer sopar que l'associació d'amics de la neurologia vallesana organitza a la ciutat. El sopar, que està obert a tothom, aglutinarà els principals representants de la fundació, usuaris, treballadors i membres de la societat vallesana. Coincideix amb els 25 anys de l'entitat i actuarà com a acte central dels actes de l'associació. El preu és de 60 euros i els tiquets es poden comprar a les seus d'AVAN o a través d'una transferència. També hi ha l'opció de donacions de fila 0. Per a més informació es pot contactar amb el 93 715 64 85.

Festa de la Infància | 10:00h, Camp de Futbol de Can Magí, DIUMENGE

Festa de la infancia

500 nens participaran en la 8a edició d'aquesta festa, organitzada per la Penya Blaugrana Sant Cugat. Enguany, la iniciativa se centra en el Medi Ambient i en la normalització dels discapacitats en la societat. Per això, proposa tallers gratuïts amb la finalitat de transmetre aquests valors als nens participants. Tot plegat acabarà amb una refrescant festa de l'escuma.

Sant Cugat Fantàstic: Lliurament de premis | 19:45h, Cinesa Sant Cugat, DIUMENGE

Sant Cugat Fantàstic

Els membres del jurat i els professionals de la crítica fan públic els diversos premis del Sant Cugat Fantàstic, que se celebra des del dijous a Cinesa Sant Cugat. És el moment de penjar-se les medalles i celebrar el cinema amb els guardons. El veredicte es farà públic abans de la marató de curtmetratges catalans que servirà com a aperitiu del film que tancara el festival, 'Dràcula', de Denise Castro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.