Asepeyo aposta per impulsar l'activitat física a la feina


  • Comparteix:

Un moment de la jornada, aquest dilluns / Foto: Asepeyo

Un moment de la jornada, aquest dilluns / Foto: Asepeyo

L'hospital Asepeyo ha acollit aquest dilluns la presentació del projecte europeu FitWork, que impulsa l'activitat física a la feina per millorar la salut dels treballadors. La iniciativa, cofinançanda pel programa Erasmus+ de la Unió Europea, identifica les bones pràctiques per prevenir lesions musculoesquelètiques i defineix els programes d'activitats física més adequats per a cada empleat. El projecte FitWork ha desenvolupat, en aquest sentit, una guia per reduir els riscos ergonòmics en el lloc de feina.

Per fer-ho possible hi han treballat professionals de l'ergonomia i de l'esport. Una de les propostes és la implementació de programes de fitness als llocs de treball que, segons la guia, ajudarien a reduir de forma important les malalties dels empleats i els dies de baixa.

Segons l'Associació Europea per a la Seguretat i la Salut en el Treball els trastorns musculoesquelètics són una de les lesions d'origen laboral més freqüents entre els empleats europeus i la causa més important de les baixes de llarga durada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.