Kristian Herbolzheimer, nou director de l'Institut Català Internacional per la Pau


Temes relacionats

Pi d'en Xandri +20 reivindica la figura del pi com a símbol i reclama més protecció per a Torre Negra (25/mar/17)


  • Comparteix:

Kristian Herbolzheimer

Kristian Herbolzheimer

El santcugatenc Kristian Herbolzheimer és des d'aquest dilluns el nou director de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) en substitució de Tica Font. La tasca d'Herbolzheimer a la ciutat destaca per la seva implicació en la defensa de l'entorn natural de Collserola a través del col·lectiu Pi d'en Xandri +20. El santcugatenc serà el nou director del ICIP per un període de cinc anys i n'assumirà la responsabilitat a partir de setembre.

Herbolzheimer considera que la direcció de l'ICIP necessita alguns canvis com la internacionalització, això vol dir aconseguir que la institució sigui un referent mundial en la ressolució de conflictes. Un altre dels objectius que planteja el santcugatenc és teixir xarxes amb altres organismes que treballen per la pau arreu del món.

K. Herbolzheimer

El que si que em marco és la internacionalització i ajudar a situar l'ICIP en l'àmbit internacional de la ressolució i transformació dels conflictes armats.


Kristian Herbolzheimer és enginyer tècnic agrícola per la Universitat de Lleida (1994) i diplomat en Cultura de Pau per l'Escola de Cultura de Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona (2001), de qui precisament va ser director durant set anys. En aquest àmbit, també és analista de processos de pau i ha assessorat països i territoris en conflicte com les Filipines, el País Basc i Colòmbia. Els Premis Sant Cugat 2017 van reconèixer la tasca del col·lectiu Pi d'en Xandri +20 amb una nominació.

Herbolzheimer ha estat nomenat després de la ressolució d'un concurs públic al qual s'hi han presentat dues-centes candidatures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.