Protecció Civil activa el pla d'emergència per accident químic en una empresa de Rubí

L'incident, a tocar de Sant Cugat, ha provocat un núvol groc visible i no tòxic, no s'ha demanat confinament a la població ni ha afectat a persones


  • Comparteix:

La zona on s'ha produït la incidència / Foto: Google Maps

La zona on s'ha produït la incidència / Foto: Google Maps

Un accident a la planta de l'empresa MOEHS de Rubí, al polígon Rubí Sud, prop de la carretera C-1413a i l'AP-7, a tocar del terme municipal de Sant Cugat, ha provocat que Protecció Civil activés l'alerta del PLASEQCAT per accident químic. L'incident, que ha tingut lloc deu minuts abans de les vuit del matí, ha generat un núvol groc visible i no tòxic. No s'ha demanat confinament a la població ni hi ha hagut persones afectades. El cos ha assenyalat en una piulada a Twitter que l'accident 'va a la baixa' i el producte 'es va diluïnt', tot i que els cossos d'emergència hi continuen treballant.

Els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat amb cinc vehicles i ja estan revisant les instal·lacions per trobar l'origen de la fuita. Els Bombers també han fet tasques de refrigeració d'un reactor. També s'hi han desplaçat operatius de Mossos d'Esquadra, del Sistema d'Emergències Mèdiques SEM i la Policia Local de Rubí.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.