L'Oncolliga recapta 850 euros al 4t sopar solidari de l'entitat

Els diners recaptats aniran per a malalts de càncer i les seves famílies


Temes relacionats

L'Oncolliga organitza el seu 4t sopar solidari i una caminada per recaptar fons ( 1/oct/18)


  • Comparteix:

El sopar té lloc al Claustre del Monestir

El sopar té lloc al Claustre del Monestir

Oncolliga ha recaptat prop de 850 euros al quart sopar solidari de l'entitat. La vetllada s'ha celebrat aquest divendres al Claustre del Monestir amb la companyia dels duo de violinistes Gerard i Sergi Claret. La presidenta d'Oncolliga, Marisol Podio, ha explicat a Cugat.cat que enguany hi hagut més èxit d'assistència respecte l'any anterior que, segons ha explicat, 'va ser molt fluix perquè quedaven dos dies per l'1-O'.

El menú del sopar va anar a càrrec del càtering de La Paella de l'Isma. Les begudes i les postres les van cedir, gratuïtament, empreses com Gramona, Torres, Celler Can Caballu i Esther Conde càtering, entre d'altres. Després de l'àpat l'alcaldessa, Carmela Fortuny, va entregar una placa commemorativa a l'entitat i l'artista Josep Bofill va cedir algunes de les seves obres per sortejar-les. Els diners recaptats es destinaran als malalts de càncer i les seves famílies.

Com a novetat, el Club Excursionista Independent de Catalunya (CEI) ha organitzat una caminada solidària aquest diumenge per recaptar fons per a l'Oncolliga.


Marisol Podio

Va ser una nit espectacular en tots els sentits, tant amb el temps, com amb els músics. I després, el sopar, va estar molt bo. Fantàstic tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.