UIC Barcelona amplia el Campus Salut de Sant Cugat amb una segona clínica universitària


  • Comparteix:

El Campus Salut de UIC Barcelona a Sant Cugat / Foto: UIC

El Campus Salut de UIC Barcelona a Sant Cugat / Foto: UIC

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) ha obert al Campus Salut, ubicat a Mira-sol, la segona clínica universitària. El nou centre, Support Clínica Universitària de Psicologia i Psiquiatria, arriba per cuidar la salut psicològica de nens i adults. Al mateix temps, també permetrà que els alumnes del Grau en Psicologia, que ha aterrat aquest any al campus de Sant Cugat, puguin formar-se en competències professionals.

UIC Barcelona inaugura aquest espai dirigit a persones i famílies que necessitin atenció psicològica, independentment del seu nivell socioeconòmic. Per aquesta tasca, la nova Clínica Universitària compta amb un equip d'experts professionals de l'àmbit de la salut. D'altra banda, Support contribuirà en la formació dels alumnes de psicologia permetent que puguin veure i realitzar pràctiques des del primer curs.

Amb la recent inauguració de Support i la ja existent Clínica Universitària d'Odontologia, el Campus Sant Cugat ja compta amb dues clíniques docents que permeten formar els alumnes i oferir atenció sanitària accessible a la població.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.