Cugat.cat se suma a la campanya 'Un nen, una joguina'

El mitjà municipal es compromet en la defensa dels drets dels infants en risc d'exclusió social


  • Comparteix:

Impulsors i col·laboradors s'han trobat a les instal·lacions del mitjà municipal / Foto: Cugat.cat

Impulsors i col·laboradors s'han trobat a les instal·lacions del mitjà municipal / Foto: Cugat.cat

Cugat.cat és des d'aquest dilluns el mitjà oficial de la campanya 'Un nen, una joguina' impulsada pel grup de joves de la parròquia de Sant Pere d'Octavià. A banda de la difusió d'activitats, el grup de comunicació participarà activament de la campanya amb el patrocini d'una bossa amb disseny de l'artista santcugatenc Adolf.

Cugat.cat referma el seu compromís amb la infància sumant esforços per a la campanya 'Un nen, una joguina', una iniciativa local que fa més de 25 anys que vetlla pel benestar de gairebé 300 nens i nenes que viuen a la ciutat en situació de risc d'exclusió social, amb una recollida de joguines per Nadal. Els qui vulguin sumar-se a la iniciativa podran fer-ho entregant les joguines a la Casa Abacial o a algun dels establiments col·laboradors.

La membre dels Joves de la Parròquia Clara Cardoner ha assegurat que la iniciativa és una 'il·lusió' per al grup, ja que és una oportunitat per ajudar a què 'tots els infants tinguin les mateixes oportunitats de rebre regals' per Nadal.

Enguany, totes les persones que donin llibres i jocs rebran 'la bossa dels caramels', una bossa de cotó ecològic patrocinada per Cugat.cat i amb disseny de l'artista santcugatenc Adolf pensada per recollir els dolços de la cavalcada. La directora del mitjà municipal, Mònica Lablanca, ha remarcat la voluntat de sumar-se a les iniciatives 'centrades en els infants' i també ha destacat l'aposta per una bossa de tela, 'una solució ecològica i sostenible'.

L'obra d'Adolf representa el moment en què un nen obre el paquet que conté la joguina, que no s'arriba a veure. 'Així tothom es pot imaginar què conté el paquet', ha explicat.

Comerços adherits a la iniciativa
Els Tres Reis, Eureka Kids, La Festa, El Celler de Llibres, Llibreria Alexandria, Llibreria Paideia, El Pati de Llibres, Papereria Planas, Papereria Arpali.






Mònica Lablanca

Volem contribuir, col·laborar i sumar-nos a les causes que tenen com a protagonista els infants, que són el futur de la nostra ciutat. I ho fem amb una bossa de cotó que demostra el compromís per lluitar contra el plàstic i fer una ciutat més sostenible i ecològica.

Clara Cardoner

Sempre és una alegria per ajudar a les famílies pobres perquè és una il·lusió que ningú ha de perdre al Nadal. Tots hem de tenir les mateixes oportunitats encara que tinguem condicions econòmiques diferents.

Adolf

Vaig pensar que, en lloc de dibuixar un nen amb una joguina era millor representar el moment de destapar-la. Així tothom es pot imaginar el que vulgui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.