Sant Cugat viu un 21D tranquil a vies i al transport públic


  • Comparteix:

Presència policial a l'estació de FGC de Sant Cugat / Foto: Cugat.cat

Presència policial a l'estació de FGC de Sant Cugat / Foto: Cugat.cat

Les protestes en rebuig al consell de ministres que s'ha celebrat a Barcelona no han provocat grans incidències a la ciutat durant el matí. Les principals vies afectades per talls s'han concentrat a les entrades de Barcelona, mentre que l'AP-7 i la B-30 a l'alçada del municipi han registrat el trànsit habitual d'un dia laborable. El transport públic ha funcionat amb normalitat i només a la C-16, els Túnels de Vallvidrera, s'ha desenvolupat una marxa lenta.

El CDR de Sant Cugat ha convocat a dos quarts de vuit del matí a l'estació de FGC de la plaça de la Vila, amb presència dels Mossos d'Esquadra i des d'on s'han dirigit a Barcelona . Allà, s'han sumat a la columna 'No passaran', que ha tallat la Ronda Litoral a la sortida de la Barceloneta.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, entre les sis i les vuit del matí, s'ha registrat un 53% menys d'entrada de vehicles a l'àrea metropolitana de Barcelona en comparació amb un altre dia laborable en la mateixa franja.

A Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i a rodalies Renfe s'han establert serveis mínims per la convocatòria de vaga de dues hores impulsada per la Intersindical-CSC.

Són 13 els detinguts per les protestes amb motiu de la celebració del consell de ministres a Barcelona, segons dades del govern. A la tarda, unes 40.000 persones segons la Guàrdia Urbana, 80.000 segons els organitzadors, s'han manifestat al passeig de Gràcia en contra del consell de ministres del govern espanyol.

Segueix el minut a minut del 21D aquí






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.