Eva Tataret deixa la Coordinadora d'AFA sense relleu

Un pare de l'escola La Mirada s'ha ofert però cal que busqui un equip per formar la junta


Temes relacionats

Sant Cugat aposta per mantenir les dues zones escolars ( 4/feb/19)


  • Comparteix:

Eva Tataret ha posat punt final a un mandat d'un any i mig / Foto: Cugat.cat

Eva Tataret ha posat punt final a un mandat d'un any i mig / Foto: Cugat.cat

L'assemblea de la Coordinadora d'AFA ha tancat aquest dilluns sense cap relleu a la presidència. Eva Tataret n'era l'actual responsable i marxa després d'un any i mig al capdavant. Un pare de l'escola La Mirada ha mostrat interès per la presidència però l'assemblea li ha donat 'unes setmanes' perquè busqui un equip per formar la junta, ha explicat a Cugat.cat Eva Tataret. L'assemblea es tornarà a reunir el 4 de març.

Després d'assolir la presidència per un mandat de dos anys, Eva Tataret deixa la presidència de l'AFA abans d'hora perquè 'dues persones de la junta han marxat per incompatibilitats laborals'. Amb la marxa d'aquests dos companys Tataret ha decidit que era millor 'deixar-ho i renovar la junta'.

La responsable ha valorat la feina feta pel seu equip després d'un any 'convuls' amb qüestions com la zonificació escolar, el canvi de model de contractació de l'OMET i el decret menjador. Tataret afirma que marxa amb la satisfacció d'haver millorat 'el sistema de comunicació' entre les famílies i la Coordinadora.

La Coordinadora ha fet una crida a les AMPES de les escoles perquè 's'animin' a formar equip amb el pare de La Mirada així com la participació de famílies amb fills a primària i secundària.



Eva Tataret

Jo hi crec molt en les renovacions i més quan representen a tanta gent. Crec que la feina que volíem fer, que era canviar el sistema de comunicació entre nosaltres i fer-lo més fluid, l'hem aconseguit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.