Taxistes de Sant Cugat s'ofereixen a ajudar gratuïtament dones que se sentin insegures al carrer


  • Comparteix:

Un taxi amb el llaç violeta / Autor: José Luís Roldán

Un taxi amb el llaç violeta / Autor: José Luís Roldán

Ràdio Taxi Sant Cugat s'ha sumat a la campanya gratuïta d'ajuda a les dones que se sentin insegures al carrer i es trobin un dels seus vehicles circulant amb un llaç violeta. La iniciativa sorgeix a partir d'un taxista gadità que va oferir a través de les xarxes ajuda a les dones que ho requerissin.

Després d'un mes des de l'oferiment públic, el portaveu de Ràdio Taxi Sant Cugat, José Luis Roldán, assegura que no han hagut de requerir cap dona en situació de risc. Tot i això, asseguren que el sector del taxi 'des de sempre', quan deixen una dona que va sola en una zona aïllada o amb poca llum a la nit o matinada, esperen que entri a casa abans de marxar. Roldán explica que la idea de 'fer-ho públic' sorgeix 'per aportar alguna cosa' i 'fer evident que això, que és 'una xacra de la societat', s'ha de solucionar'.





José Luís Roldán

Això de fer-ho públic ha estat pel moment que vivim. És una xacra que tenim com a societat, i si podem aportar alguna cosa per fer evident evident que cal posar-hi remei, ho farem. Ens va semblar bona idea i la vam adoptar a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.