El grup local de Som Energia obrirà un punt d'informació a Sant Cugat

Els membres locals de la cooperativa volen que més ciutadans se sumin al projecte


  • Comparteix:

Dos dels membres locals de la cooperativa, Jordi Parés i Esteban Martínez / Foto: Cugat.cat

Dos dels membres locals de la cooperativa, Jordi Parés i Esteban Martínez / Foto: Cugat.cat

Aconseguir que més santcugatencs apostin per a les energies renovables i per a un consum elèctric 'més responsable'. Aquest és l'objectiu del grup local de la cooperativa Som Energia, que aquest dimarts s'ha reunit a l'Espai Comú per consolidar el projecte al municipi i obrir-hi un primer punt d'informació adreçat a tota la ciutadania que vulgui sumar-se a la cooperativa. Segons han explicat, la voluntat és que el punt d'informació sigui els dimecres de sis a vuit de la tarda al mateix espai i amb cita prèvia.

Dos dels membres locals de la cooperativa, Esteban Martínez i Jordi Parés, han explicat que fa un any i mig ja van intentar consolidar un grup local de Som Energia per promoure la difusió del projecte a la ciutat, però que llavors el context polític a l'Estat espanyol, amb el PP al cadavant del govern, 'no afavoria les iniciatives d'energies renovables'.

Per això ara, amb un context diferent diuen, es plantegen consolidar el grup local de la cooperativa per fer arribar el projecte a més gent. 'Hi ha una necessitat imperiosa de passar d'un model basat en combustibles fòssils a un altre basat en energies renovables', ha subratllat Parés. 'Ens hem de llançar de cap i de fons a fer una renovació del model energètic actual', ha afegit.

Acutalment a la ciutat, la cooperativa Som Energia té prop de 880 socis i gestiona 1.100 contractes de subministrament elèctric.









Jordi Parés

Respon a la necessitat imperiosa de passar d'un model bassat en els combustibles fòssils a un altre basat en les energies renovables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.