L'institut Leonardo da Vinci es dividirà en dos

L'edifici antic acollirà un nou centre, anomenat FP Sant Cugat, que se centrarà només en els cicles formatius


  • Comparteix:

L'antic Leonardo tindrà autonomia pròpia i es dedicarà només a cicles formatius / Foto: Ajuntament

L'antic Leonardo tindrà autonomia pròpia i es dedicarà només a cicles formatius / Foto: Ajuntament

L'institut Leonardo da Vinci es dividirà en dos a partir del curs que ve. Un nou centre, amb el nom d'FP Sant Cugat, se centrarà únicament en cicles formatius i ocuparà les instal·lacions de l'antic institut, d'on de fet la formació professional no n'havia marxat. Serà, per tant, l'únic centre públic especialitzat en aquesta etapa educativa de la ciutat. Els alumnes s'hi podran formar en telecomunicacions, gestió administrativa, serveis a la comunitat i cuina i hosteleria.

La coordinadora pedagògica del Leonardo, Montse Gómez, ho ha explicat als micròfons del 'Sant Cugat a fons' durant el programa especial del magazin matinal a les instal·lacions del centre. Gómez ha afegit que ja s'està preparant el procés de preinscripció separat de cara a l'any vinent.

Més enllà d'aquesta divisió, Gómez també ha parlat del nou centre, un edifici que hauria de rebre en el futur un miler d'alumnes. Un fet que suposa 'un repte' i que obligarà a adaptar-ne l'estructura, que actualment té 50 professors, mitjançant la 'divisió del professorat en equips docents' que permetrà 'estar a prop dels alumnes'.


Montse Gómez

S'està preparant la preinscripció pel nou centre de Sant Cugat a l'antiga seu, que es dirà FP Sant Cugat. Serà l'únic centre públic de cicles formatius de la ciutat. Famílies com telecomunicacions, gestió administrativa, serveis a la comunitat i cuina i hostaleria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.