El Cau Valldoreix ja pren forma

L'agrupament s'ha presentat aquest dissabte a la plaça del Casal de Cultura


  • Comparteix:

L'entitat s'ha donat a conèixer aquest dissabte / Foto: Cugat.cat

L'entitat s'ha donat a conèixer aquest dissabte / Foto: Cugat.cat

L'oferta de lleure de la ciutat s'amplia gràcies a la creació del Cau Valldoreix, una nova entitat recentment creada i pensada per a la canalla i el jovent del territori. Tot plegat és una iniciativa impulsada per un grup de mares i pares que pretenen 'donar un espai als fills per al cap de setmana i potenciar un lleure responsable'. Ara per ara el cau està prenent forma amb la incorporació dels membres. Qui desitgi més informació sobre l'entitat, només ha d'enviar un correu electrònic a cauvalldoreix@gmail.com.

El Cau Valldoreix pretén 'omplir un forat' que faltava en aquesta part de la ciutat. Una de les impulsores de la iniciativa, Ainhoa Corbera, ha explicat a Cugat.cat que estan rebent mostres d'interès per part de moltes famílies. 'Esperem que molta gent s'inscrigui', ha explicat. Quan es concreti quin volum adquireix l'entitat, es començarà a configurar tot perquè el proper curs l'agrupació estigui activa.

De moment, l'entitat ha rebut el suport de l'EMD i de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. A més, des de l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran i el Cau de la Floresta es proporcionarà suport per formar els caps de la nova agrupació.


Ainhoa Corbera

Va sorgir per poder donar un espai als nostres fills i potenciar un lleure responsable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.