La comunitat d'estrangers europeus a Sant Cugat estreny llaços

El Dia d'Europa ha aplegat més d'un centenar de persones al Celler Modernista


  • Comparteix:

A Sant Cugat hi viuen prop de 4.900 persones provinents de països de la Unió Europea. Més d'un centenar d'ells s'han trobat aquest dijous al Celler Modernista per commemorar el Dia d'Europa i per posar en valor la tria de Sant Cugat com a ciutat per viure-hi. L'ambient de poble i la proximitat amb Barcelona són alguns dels factors que més criden l'atenció als veïns provinents de la zona comunitària.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha presidit l'acte i ha instat els europeus residents a Sant Cugat a participar de la vida cultural i social de la ciutat. El Cor Aglepta ha posat l'apunt musical de la trobada, que ha acabat amb un tast de vins. De fet, l'acte ha servit per posar en valor el patrimoni vitivinícola de la ciutat.

El Dia d'Europa recorda l'efemèride de la declaració de Schuman, el 9 de maig de 1950. Aquell dia, el ministre d'Afers Estrangers de França, Robert Schuman, va proposar la idea de crear la Comunitat Europea del Carbó i l'Acer, l'embrió de l'actual Unió Europea (UE).


Carmela Fortuny

M'agradaria que aquesta comunitat participa d'aquesta ciutat tan viva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.