Un incendi, originat per l'avaria d'un electrodomèstic, crema una vivenda al carrer Orient


  • Comparteix:

El foc s'ha estès ràpidament, però no ha provocat ferits

El foc s'ha estès ràpidament, però no ha provocat ferits

Una avaria en una màquina secadora ha estat la causa de l'incendi que, aquest diumenge, ha cremat part d'una casa del carrer Orient. Tot i que els bombers han trigat uns 20 minuts en tenir controlat el foc, l'incendi s'ha extès per tota la casa ja en el moment dels fets els propietaris no hi eren. En total, han hagut d'intervenir 6 dotacions dels bombers de Cerdanyola, Terrassa, i Rubí.

El foc, que ha afectat una casa del número 72 del carrer Orient, ha començat a causa del mal funcionament de la secadora i s'ha extès ràpidament ja que en aquell moment els propietaris no es trobaven dins de casa.

Els bombers han necessitat sis dotacions provinents dels parcs de Cerdanyola, Terrassa i Rubí, per tal de controlar el foc en 20 minuts. Finalment, la cuina, el menjador i una porta de sortida al balcó són les úniques parts del pis que es van veure afectades per el foc. Ho explica una portaveu dels bombers de la Generalitat.

Portaveu Bombers Generalitat

El foc es va extendre per la cuina, el menjador i fins la porta del balcó. El fum va deixar afectat tot l'immoble, però cal remarcar que no van haver-hi ferits.


La ràpida actuació dels bombers ha impedit que l'incendi afectés la resta del pis i els immobles del voltant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.