L'Hospital General amplia i remodela el servei d'urgències

Ho fa amb una inversió de dos milions d'euros


  • Comparteix:

L'Hospital Universitari General de Catalunya estrena nou servei d'urgències: ampliat i remodelat. Ara, els usuaris de l'equipament del Grup Quirón disposen de més de 1.000 metres quadrats, que han rebut una inversió de dos milions d'euros. Una actuació enfocada a oferir un millor servei, potenciant els espais de consulta ràpida per alliberar els boxes per a les atencions greus.

El centre hospitalari privat, el més gran del país, va atendre 132.000 pacients l'any passat. El director de l'hospital, Xavier Mate, sosté que no hi ha saturació i que els números 'són estables'. Tot i la baixada dels contractes amb el CatSalut, l'hospital ha sabut reconduir la situació buscant altres vies de finançament. Enrere queda la compra per part de la Generalitat i per davant, continuar sent referència a Sant Cugat i a l'entorn. Sobretot, diuen, els caps de setmana, quan el 70% de les consultes són de pediatria.


Xavier Mate

Si gran part del que ve es pot resoldre en una estructura de consultes, es pot fer una atenció més fluida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.