La Taula de Discapacitats prepara la creació de comissions específiques de treball


  • Comparteix:

La Taula de Discapacitats està acabant d'ultimar la creació de diferents comissions de treball que permetin tractar a fons diferents problemàtiques amb que es troben les persones amb minusavlideses. D'aquesta manera, la Taula comptarà amb comissions que tractaran, per exemple, les discapacitats visuals o els problemes de les persones que han d'anar amb cadira de rodes.

L'objetiu d'aquestes futures comissions és donar petites idees que al final esdevinguin grans solucions. Per tal d'assolir aquest objectiu, aquestes comissions compten amb diferents persones amb minusvalideses, ja que són les qui millor coneixen el seu dia a dia i, per tant, les que més idees poden aportar. Salvador Estrino, gerent del taller Geroni de Moragues, explica la importància de la creació d'una cultura de treball.

Salvador Estrino

L'important d'aquesta taula és que acabi creant una cultura de treball amb diferents comissions, que són les que hauran de treballar específicament temes molt concrets. La validesa de la taula és que hi ha molta gent i amb interessos molt diferents.


I és que per als components d'aquesta taula, el més important és que la discapacitat sigui una normalitat dins els municipi de Sant Cugat, i aquest serà l'objectiu d'aquestes comissions específiques. Sara Bertran, tècnica de Serveis Socials de l'Ajuntament, explica com va la preparació d'aquestes comissions de treball.

Sara Bertran

Ja tenim un grup que treballarà els temes de les persones amb deficiències visuals, tenim un grup de treballadors socials, tenim moltes persones amb cadire de rodes que volen col·laborar,... Ara s'ha de mirar d'estructurar-ho i que funcioni


La Taula de Discapacitats, que va nèixer ara fa 9 mesos, espera que les comissions específiques de treball es possin en marxa durant aquest exercici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.