La campanya 'Un nen, una joguina' torna un any més de la mà dels Joves de la Parròquia


  • Comparteix:

Les persones interessades en portar joguines o llobres, poden fer-ho a partir del dia 23

Les persones interessades en portar joguines o llobres, poden fer-ho a partir del dia 23

Els joves de la Parròquia organitzen per 24è any la campanya 'Un nen, una joguina'. Aquesta iniciativa té l'objectiu que cap nen ni cap nena de la ciutat es quedi sense joguina la nit de Reis. A més, la recollida compta amb la col·laboració de algunes botigues de la nostra ciutat que permeten comprar joguines i llibres per aquests nens.

La campanya 'Un nen, una joguina' començarà el proper 23 de desembre fins el 3 de gener, per tal de recaptar joguines pels nens i nenes de les famílies més desafavorides de la ciutat . El Joves de la Parròquia, organitzadors d'aquesta iniciativa des de fa 24 anys, recullen, preferentment, joguines noves, material escolar i llibres, de caire educatiu i que no siguin bèl·lics. El responsable de la campanya, Joan Muro, explica l'objectiu d'aquesta iniciativa dels Joves de la Parròquia.

Joan Muro

És una campanya per recaptar regals per famílies que per motius econòmics no poden comprar regals nous pels nens.


La campanya de recollida comptarà, a més, amb la col·laboració d' algunes de les botigues de Sant Cugat, que ofereixen la possibilitat de comprar llibres i joguines per aquesta iniciativa.
Els organitzadors d'aquesta campanya s'han felicitat per que cada vegada hi col·laboren més persones. Ho explica Joan Muro.

Joan Muro

Sant Cugat en aquest tipus de campanyes és bastant col·laboradora. Si aquesta iniciativa funciona és perquè la gent col·labora.


Recordem que la campanya comença el 23 de desembre fins el 3 de gener. Totes les persones que vulguin col·laborar poden apropar les joguines a la Parròquia entre les 18:30 i les 20:30 hores del vespre. L'altra possibilitat és comprar els regals a les botigues identificades amb un pòster de la campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.