El CMSC acull la presentació d'una guia d'excursions pel Collsacabra per a tota la família


  • Comparteix:

El seu autor, Rafael Sevilla, traça itineraris a peu i en bici

El seu autor, Rafael Sevilla, traça itineraris a peu i en bici

L'excursionista basc Rafael Sevilla ha presentat al Club Muntanyenc una guia per conèixer la muntanya del Collsacabra i els seus itineraris més interessants. L'obra, editada per Pòrtic, està dirigida a un públic ampli i familiar.

La guia inclou 22 itineraris a peu i 4 per fer en bicicleta de muntanya que recorren els camins més antics i desconeguts del Collsacabra, Rupit i Tavernet. El seu autor, Rafael Sevilla, explica que els recorreguts són molt diversos i estan pensats perquè els pugui fer tota la família.

Rafael Sevilla

Els itineraris recorren tota la zona del Collsacabra, cercant els camins més antics i amagats. Hi ha itineraris per a tota la família.


Els itineraris són de dificultat diversa, i es poden fer en passejades curtes, des de 2 hores de duració, i d'altres més llargues, de 6 hores, que inclouen alguns trams d'escalada senzilla. L'excursionista basc Rafael Sevilla assegura que l'objectiu de la guia és donar a conèixer a un públic ampli una comarca molt propera a Barcelona però que, malgrat això, és força desconeguda.

Rafael Sevilla

És una comarca de muntanya molt propera a Barcelona, però molt desconeguda. L'objectiu és donar-la a conèixer a la gent i que la puguin gaudir.


'El Collsacabra. Guia d'excursionisme per a tota la família' està editat per Pòrtic dins la col·lecció 'Guies'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.