L'equip espanyol de creadors de contingut del club d'eSports G2, amb Ibai al capdavant, s'instal·la a Sant Cugat

L'anunci de la formació del nou conjunt del club d'eSports electrònics ha comptat amb un còmplice santcugatenc


  • Comparteix:

El santcugatenc Iker Sol amb alguns membres de G2 / Foto: Iker Sol

El santcugatenc Iker Sol amb alguns membres de G2 / Foto: Iker Sol

L'equip espanyol de creadors de contingut del club d'eSports G2, l'organització dedicada als esports electrònics creada per Carlos 'Ocelote' Rodríguez, s'ha instal·lat a Sant Cugat. G2, que ha fet oficials aquest dimecres els fitxatges del 'caster' Ibai Llanos i els creadors de continguts andeR, Barbe i Reven, ha explicat que tots quatre viuran a una casa 'per transmetre i crear contingut d'alta qualitat per a la comunitat espanyola'. Un domicili que, segons ha pogut saber Cugat Mèdia, es troba a Valldoreix. L'anunci d'aquestes quatre incorporacions, però, ha comptat amb un còmplice santcugatenc.

Iker Sol, un veí de Sant Cugat, estava dins del cotxe amb la seva mare quan va veure una limusina de la marca Hummer al carrer. Primer va pensar que es tractava d'algú que estava gravant un curtmetratge fins que va veure sortir del vehicle una sèrie de persones, entre elles Ibai Llanos, un dels comentaristes d'eSports electrònics més reconeguts de l'Estat. Sol, fan dels eSports, no va dubtar en treure el mòbil i fer fotos de l'escena. En veure que algú els havia fotografiat, els membres de G2 van sortir corrent darrere el cotxe demanant que parés. La mare de l'Iker va aturar-se, i llavors Carlos 'Ocelote', el fundador del club, va explicar-los que estaven gravant un vídeo per anunciar els fitxatges i els va demanar que no difonguessin les imatges per no fer pública la notícia i trencar la sorpresa.

L'Iker va prometre que esperaria i, a canvi, es va poder fer una fotografia amb tots ells. Uns dies més tard, i ja amb l'anunci fet, Ibai va penjar la fotografia amb l'Iker i els altres membres de G2 sota el títol 'Gracias Iker' per agrair al santcugatenc no haver revelat la notícia. Un tuit que s'ha fet viral i que ja compta amb 25 mil 'm'agrada'. Hores més tard, el mateix Ibai va penjar un vídeo des de la casa de Valldoreix on explica, amb els altres tres companys, la història del tuit. El vídeo també ha fet bullir les xarxes, amb més de 20.000 'm'agrada' i 390 mil reproduccions.




Iker Sol

Vaig veure a l'Ibai baixar de la lumusina i em vaig quedar impactat. Vaig fer-li una foto però em van demanar que no la publiqués perquè estaven preparant una sorpresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.