Batucada als balcons per alegrar el confinament

El grup santcugatenc Karabassà fa una crida a sortir al balcó cada dia a les cinc de la tarda amb un instrument de percussió


  • Comparteix:

El grup santcugatenc de batucada fa una crida a quedar-se a casa / Foto: Karabassà

El grup santcugatenc de batucada fa una crida a quedar-se a casa / Foto: Karabassà

El grup de batucada santcugatenc Karabassà s'ha sumat a l'organització d'activitats per fer més amè el confinament pel coronavirus. Es tracta de la 'Percualbalcó', una iniciativa que l'entitat ha engegat aquest dimarts i que consisteix en sortir al balcó a les cinc de la tarda i tocar un instrument de percussió. Un dels membres del grup, Josep Clemente, ha explicat que, arran dels aplaudiments als professionals sanitaris que es produeixen cada dia a les vuit del vespre, van pensar que podien fer el mateix però amb instruments de percussió. Tot plegat, explica Clemente, per alegrar els dies de confinament.






Josep Clemente

Nosaltres vam pensar que el que ens agrada es fer percussió, igual que a molta gent. D'aquí va sortir la idea de sortir als balcons i fer més amè el confinament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.