T'agraden els jocs de taula? Propostes per aquests dies de confinament

Jugar és una manera d'aprendre i entretenir-se tant en família com sol o en parella


  • Comparteix:

El Catan, un dels jocs més populars / Foto: Wikipedia Commons

El Catan, un dels jocs més populars / Foto: Wikipedia Commons

Els jocs de taula són una idea meravellosa per compartir moments a casa amb la família. Pablo Giménez, propietari d'El Celler dels Llibres, fa un seguit de propostes al 'Sant Cugat a fons' i recorda que els poden enviar a casa.

ESCOLTA-HO

FAMÍLIA
'Leo va a Ca’l Barber'
Per a pares, mares i fills petits a partir de sis anys. Cal portar un lleó a ca'l barber, que és un mico i de camí els animals l'entretenen. S'ha d'aconseguir entre tots que el Leo vagi a tallar-se la cabellera. És un joc cooperatiu i d'organització, tranquil, on s'exercitarà la memòria. Molt entretingut per als més menuts.
Imatge del joc 'Leo va a Ca'l Barber'
Imatge del joc 'Leo va a Ca'l Barber' / Font: Devir


Catan
Un clàssic! Un joc molt entretingut que es basa en anar construint un poblat; és la clara demostració que jugar és també aprendre, en aquest cas tracta de conèixer com es van formar les primeres societats.
Imatge del joc Catan
Imatge del joc Catan / Font: Devir


Sèrie de jocs Time-Line
A partir de secundària, per a nens i nenes de 10-12 anys. Un joc educatiu i competitiu que consisteix en una sèrie de cartes de temàtiques diferents que caldrà ordenar en ordre cronològic: fets històrics, invents... Objectiu: ser el primer en col·locar correctament totes les teves cartes.
Imatge del joc Time-Line
Imatge del joc Time-Line / Font: Asmodee


PARELLA
'Troia'
De rerefons, conèixer la cultura clàssica i jugar amb els déus de l'Olimp. Una cursa en parella per arribar a l'objectiu de viure l'Ilíada entre troians i grecs. És un joc competitiu de 25 minuts per fer exclusivament en parelles.
Imatge del joc Troia
Imatge del joc Troia / Font: GDM Games


I si el que es prefereix és jugar sol, també hi ha jocs de taula adaptats a internet. Giménez ha recomanat el servei de jocs Steam: amb videojocs adaptats als jocs de taula com el Bloow Bowl, Aventureros al tren i Dominion. Amb crispetes es pot jugar amb amics a través de 'Discord', l'Skype dels 'gamers'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.