#JodibuixoacasaHGC, una campanya santcugatenca on els més menuts reconeixen la feina dels sanitaris

Els nens i nenes faran dibuixos de suport al personal sanitari i seran exposats a l'Hospital Universitari General de Catalunya


  • Comparteix:

Dibuix de la campanya #jodibuixoacasaHGC, creada per Josep Maria Vallès / Font: Josep Maria Vallès

Dibuix de la campanya #jodibuixoacasaHGC, creada per Josep Maria Vallès / Font: Josep Maria Vallès

La campanya #JodibuixoacasaHGC, creada pel santcugatenc Josep Maria Vallès i amb el suport de l'Hospital Universitari General de Catalunya , pretèn que tots aquells nens i nenes, d'entre 5 i 12 anys, facin un dibuix dedicat a totes aquelles persones que formen part del personal mèdic i sanitari. Els dibuixos seran exposats al recinte de l'hospital i segons Vallès, 'és un aplaudiment ple de creativitat per a tots ells' en la lluita contra el coronavirus.

El regidor de Junts per Sant Cugat i periodista ha creat una campanya on els nens i nenes hauran de publicar un dibuix a través de la xarxa social Instagram indicant el nom, cognom i edat de l'autor o autora del dibuix, amb l'etiqueta i mencionant el perfil quironsalud amb l'objectiu de promocionar aquesta campanya artística pro personal mèdic.

El segon pas és enviar el dibuix per mail a informacionhgc@quironsalud.es simplement indicant el nom, cognom i edat de l'autor o autora de la il·lustració. Així, l'Hospital General començarà a exposar els dibuixos rebuts per mail. Aquesta iniciativa no acabarà fins que no finalitzi el confinament.

La idea és que elles i ells facin un dibuix dedicat a totes aquelles persones que formen part del personal mèdic i sanitari, tots els professionals vinculats d'una manera o altra a la medicina i que ho estan donant tot ara més que mai: metges, metgesses, infermers, infermeres, els equips de les ambulàncies, etc.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.