La facultat de medicina de la UIC de Sant Cugat reparteix material sanitari a centres hospitalaris

Mascaretes, ulleres de protecció, guants, bates i lliteres: el campus de Sant Cugat de la UIC també aporta materials per lluitar contra la covid-19


  • Comparteix:

Imatge del campus de Sant Cugat de la UIC / Foto: UIC

Imatge del campus de Sant Cugat de la UIC / Foto: UIC

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i, en concret, la facultat de Medicina i Ciències de la Salut i la d'Odontologia, ubicades al campus de Sant Cugat, han posat tot el seu material sanitari de protecció a disposició de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC), la funerària Àltima i el Consorci Sanitari de Terrassa per la lluita contra la malaltia covid-19. En concret, ha entregat al voltant de 14.500 mascaretes, uns 55.000 guants i prop de 3.400 bates, a més de productes com gases, alcohol, ulleres protectores, equips d'infusió i transfusió, tubs endotraqueals i barrets.

Així, el centre universitari també ha cedit les lliteres dels gimnasos de fisioteràpia i del Centre Integral de Simulació Avançada del campus santcugatenc. En definitiva, material sanitari destinat a les pràctiques clíniques i docents que habitualment en fas ús els futurs metges, infermers i odontòlegs i que ja no s'utilitzava des que el coronavirus va obligar a tancar, entre d'altres centres, les universitats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.