Health Warriors, un projecte liderat per un santcugatenc que porta menjar als sanitaris

Sis restaurants santcugatencs col·laboren amb aquest projecte destinat a l'Hospital General i als diferents CAP de la ciutat


Temes relacionats

Cugat Mèdia estrena l'espai Jo t'ho porto a casa, serveis en actiu a domicili ( 9/abr/20)


  • Comparteix:

Health Warriors és una iniciativa on col·labora el santcugatenc Nacho Ballesta que aglutina 90 restaurants entre Barcelona i el Vallès i que entrega menjar al personal sanitari. A Sant Cugat, el taxista Ramon Sampé fa les diferents entregues amb la participació de Masia Can Ametller, Obrador Blasi Pastissos, Kombu, Pizzeria Per Endur, el Fresh & Poké i Garden Pizza. L'Hospital Universitari General de Catalunya, el CAP de la Mina i de Can Mates i la Comissaria de Mossos d'Esquadra han rebut els diferents àpats d'aquesta iniciativa. Les residències d'avis, la Policia Local, Protecció Civil i serveis de neteja també rebran aquests àpats.

Ballesta defineix el Health Warriors com un moviment ciutadà d'ajuda i ànim al personal sanitari que es troba en primera línia d'ajuda de la pandèmia. Aquest moviment s'origina quan Francesc Terns tanca els dos restaurants virtuals de Barcelona. Amb el menjar existent fa diferents àpats que porta a la Vall d'Hebron. A partir d'aquest instant i amb la gestió comunicativa de Ballesta s'arriba a la norantena de restaurants de Barcelona i comarca.

Barcelona ha estat l'origen del moviment i s'ha traslladat cap a Sant Cugat i s'espera que creixi a d'altres zones. Ballesta desitja que a Sant Cugat s'hi afegeixin més restaurants i a través del correu electrònic, yocolaboro@healthwarriorsbcn.org. Les grans marques de begudes i alimentació també estan ajudant en aquest projecte.




Nacho Ballesta

Health Warriors és un moviment ciutadà per ajudar tot el personal sanitari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.