Èxit de públic a la quarta edició del pessebre vivent solidari de Valldoreix


  • Comparteix:

Els 3.000 euros recaptats es destinaran a les Filipines

Els 3.000 euros recaptats es destinaran a les Filipines

El Casal de Cultura de Valldoreix s'ha omplert de gom a gom aquest cap de setmana amb motiu de les vuit representacions que el grup de teatre Espiral, en col·laboració amb les entitats musicals de Valldoreix, han fet del pessebre vivent solidari. En total, s'han recaptat 3.000 euros que es destinaran, a través de Càrites, a les Filipines, i una bona quantitat de menjar que es repartirà des de la parròquia de Sant Cebrià a les famílies més necessitades.

El pessebre vivent, interactiu i benèfic, de Valldoreix ha viscut la seva quarta edició amb un gran èxit d'assistència. Les vuit representacions que s'han fet aquest cap de setmana han comptat amb una molt bona resposta, cosa que ha assegurat, alhora, una bona recaptació tant de diners com de menjar. La directora d'Espiral, Trini Escrihuela, fa una valoració positiva de la resposta del públic.

Trini Escrihuela

Hem fet vuit representacions i totes han estat plenes, excepte una, de l'1 de gener, que es feia just després del dinar familiar i ha estat més fluixa. Però a la resta hem tingut ple.


Els diners recaptats, un total de 3.000 euros, es destinaran a les Filipines a través de l'ONG Càrites. Pel que fa al menjar, es distribuirà a les famílies més necessitades a través de la parròquia valldoreixenca de Sant Cebrià. Ho explica Trini Escrihuela.


Trini Escrihuela

El menjar el distribuirà Càrites a les famílies necessitades des de la parròquia de Sant Cebrià i els diners es portaran 'in situ' a les Filipines, sense intermediaris.


El pessebre vivent ha estat organitzat pel Grup de Teatre Espiral, i ha comptat amb la col·laboració de la Coral Harmonia de Valldoreix, la Coral Esclat de Germanor, el Cor Infantil del Centre Musical de Valldoreix i Pentagrama.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.