La Piazzeta i La Bottega porten un tiramisú gegant als sanitaris de l'Hospital General de Catalunya

De 12 quilograms de pes, el tiramisú ha estat elaborat per Salvatore Fauzia, propietari de La Piazzeta


  • Comparteix:

Sanitaris de l'hospital amb el tiramisú / Foto: Cedida

Sanitaris de l'hospital amb el tiramisú / Foto: Cedida

Els propietaris del restaurant La Piazzeta i la boutique de menjar italià La Bottega, Salvatore Fauzia i Mònica Mateu, han volgut reconèixer la tasca dels sanitaris de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) amb un tiramisú de 12 quilograms de pes. Elaborat per Salvatore Fauzia amb la tradicional recepta d'ous, cafè aràbic 100%, sucre, cacau, melindros i mascarpone, ha comptat amb la col·laboració de Nicoletta Negrini, ambaixadora dels productes d'alimentació italians a Catalunya. Amb aquest típic postre italià, els propietaris del restaurant i la boutique han volgut aixecar l'ànim de tots els professionals de la salut de l'hospital, ja que, en italià, tiramisú significa 'aixeca'm l'ànim'.

El tiramisú que han rebut els sanitaris de l'hospital / Foto: Cedida
El tiramisú que han rebut els sanitaris de l'hospital / Foto: Cedida



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.