L'HUGC homenatja el personal d'infermeria en el seu Dia Mundial

L'hospital reivindica més reconeixement a les capacitats i èxits dels infermers i infermeres


Temes relacionats

Ràdio Taxi Sant Cugat suma més de 200 serveis gratuïts al personal sanitari de l'Hospital General (13/mai/20)

L'HUGC desinfecta les seves instal·lacions amb tecnologia d'avantguarda ( 7/mai/20)

Dr. Pere Sala: 'No està definit que la síndrome de Kawasaki i la de xoc tòxic tinguin relació amb la Covid-19' ( 1/mai/20)


  • Comparteix:

El personal d'infermeria, indispensable en la crisi del coronavirus / Foto: ACN

El personal d'infermeria, indispensable en la crisi del coronavirus / Foto: ACN

En el Dia Mundial de la Infermeria, aquest dimarts, l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) ha volgut retre homenatge a tot el seu personal d'infermeria. Tot i que no poden celebrar aquesta festivitat com ho fan tradicionalment a causa de la crisi del coronavirus, l'hospital ha posat en valor la feina dels infermers i infermeres però també ha fet una crida a 'millores necessàries' per garantir l'atenció sanitària i millorar les cures a infermeria. Sota el lema 'Portant el món cap a la salut', l'HUGC ha preguntat a la ciutadania quin paper consideren que ha tingut el personal d'infermeria en l'emergència sanitària de la Covid-19.

La població ha posat en valor el rol dels infermers i infermeres en l'àmbit de l'atenció i les cures però poques persones coneixen la seva capacitat de lideratge, investigació, innovació, organització i direcció, entre altres. Per això, l'HUGC ha posat èmfasi en la necessitat de crear estratègies i instruments de comunicació per informar la ciutadania d'aquestes capacitats. El centre hospitalari ubicat a Sant Cugat ja ha posat en marxa una campanya d'informació per destacar les habilitats i preparació del personal d'infermeria i el seu paper en àmbits com la innovació de les cures, la investigació, la promoció de la salut i els hàbits de vida saludables, el lideratge i l'ús de tecnologies.

Dia Mundial de la Infermeria
El Dia Mundial de la Infermeria se celebra el 12 de maig en commemoració del naixement de Florence Nightingale, considerada com la pionera de la pràctica de la infermeria, mare de la infermeria moderna i creadora del seu primer model conceptual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.