Detinguts in fraganti dos homes quan robaven dins d'un domicili a Valldoreix aquest dijous

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local ha detingut dos homes com a presumptes autors d’un robatori amb força a domicili


  • Comparteix:

Detenció dels Mossos d'Esquadra a la nostra ciutat / Font: Mossos d'Esquadra

Detenció dels Mossos d'Esquadra a la nostra ciutat / Font: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han detingut dos homes in fraganti en un domicili del carrer Verdum de Valldoreix aquest dijous com a pressumptes autors d'un robatori amb força a domicili. Els fets van succeir al vespre quan un testimoni va alertar telefònicament que dos nois havien saltat la tanca perimetral de la finca. Dues patrulles de la Policia Local i una dels Mossos d'Esquadra van desplaçar-se als llocs dels fets i van haver d'establir un dispositiu coordinat de tancament i recerca després que els dos pressumptes lladres s'amaguessin en una zona boscosa de matolls a prop de l'immoble. Finalment van ser destinguts i un d'ells anava equipat amb guants i un tornavís per forçar una de les finestres de l'edifici. Els dos homes, de 34 i 26 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Barcelona i Rubí respectivament, van passar a disposició judicial aquest divendres davant del jutjat de guàrdia de Rubí qui va decretar llibertat amb càrrecs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.