La santcugatenca Mònica Terribas deixa 'El Matí de Catalunya Ràdio'

La periodista ha estat set temporades al capdavant del programa


Temes relacionats

Mònica Terribas: 'A Cugat.cat podeu explicar infinitament millor que a Catalunya Ràdio el que passa al vostre entorn' (21/gen/19)


  • Comparteix:

Mònica Terribas, al plató de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Mònica Terribas, al plató de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

La santcugatenca Mònica Terribas, directora i presentadora d''El Matí de Catalunya Ràdio', deixarà el programa i no el presentarà la temporada vinent, segons ha anunciat aquest divendres al matí en directe, el dia que culminava la seva setena temporada. La periodista ha explicat que la decisió no respon a 'cap motiu d'índole personal, familiar ni pels horaris', sinó al fet que 'els engranatges d'una màquina tan exigent com aquesta no es poden permetre cap grinyol, i menys ara' i creu que 'ara grinyolen'.

Respecte a la seva substitució, Terribas s'ha mostrat confiada que la direcció de l'emissora trobarà 'una altra enginyera que faci rutllar el motor com ells volen'. 'Tanco una etapa amb errors i errades, però sabent que no ens hem traït en el servei que fem a la societat', ha precisat.



El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha agraït la feina de la periodista en aquests set anys al capdavant del programa més important de l'emissora. 'Ets rigor, compromís i servei públic. Agraïment enorme per l'exhibició de professionalitat durant la pandèmia i en tants moments difícils viscuts', ha afirmat en una piulada.



Així parlava Mònica Terribas del món del periodisme i la comunicació a l'última entrevista a Cugat Mèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.