L'alcaldessa, Mireia Ingla, respon les preguntes de la ciutadania al 'Línia directa'

El programa de Cugat Mèdia fa arribar cada mes les preguntes de la ciutadania a l'alcaldessa


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha respost aquest divendres a les preguntes que la ciutadania li ha fet arribar a través de Cugat Mèdia i del programa 'Línia directa'. L'anella verda de mobilitat, la desaparició de l'oficina de CaixaBank de l'avinguda Cerdanyola, el manteniment dels barris i l'homenatge a les víctimes de la Covid-19 són alguns dels temes que s'han abordat.

L'anella verda de mobilitat ha tornat a sortir un mes més al programa 'Línia directa'. L'alcaldessa ha defensat de nou la mesura que 'ha vingut per quedar-se', ha afegit, tot i que ha obert la porta a redefinir el que sigui necessari. També sobre mobilitat ha respost preguntes relacionades amb els espais de càrrega i descàrrega a Coll Favà i sobre el control d'accés amb vehicle privat a la plaça de Barcelona.

Durant l'espai televisiu, els veïns i les veïnes, també han preguntat sobre les pintades en uns dels edificis de la plaça dels Jocs Florals, sobre la necessitat d'incrementar el patrullatge policial a la plaça de Lluís Millet per evitar que els menors es concentrin en aquest espai per beure i fumar, i sobre la falta de neteja i manteniment, en general, a tots els barris. D'altra banda, l'alcaldessa també ha hagut de respondre sobre la preocupació d'una veïna amb l'atenció telefònica dels CAP a causa de la pandèmia del coronavirus.

Ingla ha explicat, també, les reunions que està mantenint amb CaixaBank a causa del tancament de l'oficina bancària de l'avinguda de Cerdanyola i que preocupa als veïns i veïnes de la zona, motiu pel qual han fet arribar una pregunta a l'alcaldessa.

Una altra de les preguntes que l'alcaldessa ha hagut de respondre ha estat la d'una veïna que s'ha interessat pel suport que l'Ajuntament fa als joves amb discapacitat intel·lectual, on ha explicat el recent naixement de l'associació Acompanya'm, que persegueix aquesta voluntat i que compta amb la col·laboració del consistori.

La darrera pregunta al 'Línia directa' ha estat relacionada amb l'homenatge a les víctimes de la Covid-19 després que una veïna hagi posat sobre la taula la possibilitat d'anul·lar-ho per seguretat. Una opció que Ingla, ara per ara, no contempla ja que ha assegurat a Sant Cugat està 'absolutament controlat'.

El 'Línia directa' tornarà al setembre per respondre les preguntes que la ciutadania ha fet arribar a través de correu electrònic, de les xarxes socials de Cugat Mèdia amb l'etiqueta #preguntaalcaldessa o al Whatsapp 673 172 075.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.